Adora pop Kitty Kat | Levensechte pop | Adora Toddlertime collectie

€ 119,95 incl. btw

€ 64,95 incl. btw

- € 55,00

21973

Adora ToddlerTime pop Kitty Kat

SLECHTS 1 BESCHIBAAR!

De levensechte Adora Kitty Kat pop heeft een schattig gezichtje met mooie bruine ogen. Ze heeft een leuk pastelkleurig jurkje aan met daaronder een wit t-shirtje en een majo. Bij haar enkels heeft ze lichtroze beenwarmers en haar witte schoentjes zijn voorzien van leuk poezengezichtjes.

De Adora Kitty Kat is vervaardigd van een nieuwe soort vinyl wat speciaal is ontwikkeld voor de Adora poppen. Het voordeel hiervan is dat deze zachter aanvoelt en het heeft een warmere huidskleur dan het oude vinyl.

Deze nieuwe vinylsoort, ook wel Cuddle Me vinyl genoemd, is getest op veiligheid, BPA-vrij, niet-toxisch, hypoallergeen en zal zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als verzamelaars.

Eigenschappen:

  • Leeftijd: geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

  • Afmeting: iets meer dan 50 cm hoog.

  • Gemaakt van hoogwaardig vinyl.

  • Geschikt voor poppenkleertjes van het merk ByAstrup

Meer details

ADORA

Nieuw product

Waarom Adora poppen kopen bij Speciaal4kids?

Sinds enkele jaren zijn de Adora poppen in Europa verkrijgbaar. Wij hebben het geluk dat de importeur van deze prachtige poppen net als wij is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dagelijks brengen wij een bezoekje bij de importeur en de nieuwe poppen zijn dan ook als eerste bij ons verkrijgbaar.

Adora poppen zijn uniek in de wereld maar helaas zijn er ook imitaties in omloop. Speciaal4kids is dus een vertrouwd adres en wij verkopen alleen de echte Adora poppen.