Grondbox en speeltent in 1 | Inclusief zonnedak | Doorsnede 150 cm

€ 114,95 incl. btw

€ 104,95 incl. btw

- € 10,00

UF002

Grondbox en speeltent in 1!

Deze grondbox is ideaal voor op de camping, op het stand, in de tuin naar ook gewoon voor in de huiskamer.

  • Ongelooflijk ruim: de ruime grondbox van 150 x 150 cm  de exclusieve, vrolijke  grondbox/speeltent voor uw baby. Het biedt voldoende ruimte voor je kleintje om vrij te kruipen, rond te rennen, te spelen en te groeien. Laat ze de wereld veilig verkennen.
  • Veiligheid centraal: Met de van boven gesloten alles-in-één-structuur zorgt deze grondbox voor kinderen en peuters ervoor dat de vingers van de baby uit de buurt van gevaar worden gehouden. In tegenstelling tot traditionele metalen buizen heeft deze grondbox een zachte maar sterke glasvezelframe wat uitzonderlijke bescherming biedt zonder de gevoelige huid van de baby te beschadigen.
  • Eenvoudig te monteren en draagbaar: De pop-up peuterbox weegt slechts 4,5 kilo en is licht, draagbaar en ongelooflijk eenvoudig op te zetten. Als je klaar bent met spelen, vouw je hem eenvoudig op en berg je hem op in de meegeleverde opbergtas, zodat buitenavonturen een fluitje van een cent worden. Geniet van stressvrij gamen bij ons!
  • Uitmuntendheid in elk detail: Uitgerust met 3 x UPF 50+ UV-zonneschermen beschermt onze binnen-/buitenspeeltuin uw kinderen buiten tegen schadelijke UV-stralen. De mesh-zijkanten met grote, zichtbare gaten beschermen de baby terwijl je je kleine ontdekkingsreiziger in de gaten kunt houden.
  • Veelzijdig speelplezier: deze draagbare babystrandtent is niet beperkt tot spelen binnenshuis - neem hem mee naar buiten en laat je kleintje dichter bij de natuur komen. Of u nu in de keuken, in de tuin bent of geniet van strandplezier en fitness, onze babybox voor binnen en buiten is uw ideale metgezel.

Altijd onder toezicht gebruiken.

Nieuw product