Overzicht van producten van fabrikant - ADORA


Adora poppen worden gemaakt vanaf eind jaren 90 en vallen vooral op door hun levensechte uitdrukking in de gezichtje. Adora poppen werden dan ook snel geliefd bij kinderen maar ook bij verzamelaars.

 In 2010 werd Charisma Brands de eigenaar van Adora Dolls en de ontwikkeling van de poppen werd uitgebreid tot een prachtige verzameling van baby en peuterpoppen.

De Adora fabriek staat in China onder de naam van Dollker ( Shenzhen ) Co. , Ltd.

 Vanaf begin 2014 zijn de poppen ook in Europa verkrijgbaar. Speciaal4kids.nl is één van de eerste webwinkels waar de poppen verkrijgbaar waren en wij hebben dan ook een ruime collectie op voorraad. Door nauwe samenwerken met de importeur zijn wij in staat de de meest actuele collectie aan te bieden.


 ADORA POPPEN TODDLERTIME BABIES: Levensechte kleuterpop van ruim 50 cm met hand beschilderde gezichtjes en echte wimpers. Prachtige bijpassende kleding en schoentje. Het lijfje van deze Adora poppen zijn van stof en de armen , benen en hoofdje is gemaakt van hoogwaardig vinyl. Deze Adora pop wordt ook veel verkocht aan verzamelaars.


Omdat deze poppen met de hand zijn vervaardigd zijn ze allemaal verschillend. Voordat wij een Adora Toddler versturen controleren wij deze eerst op een aantal aspecten. Wij noemen dit ADORA SELECTIE. Meer informatie hierover treft op onze informatiepagina


http://www.speciaal4kids.nl/adora-poppen-selectie/8


Een compleet overzicht van de Adora poppen ToddlerTime Babies is te vinden op:


adora-poppen-toddler-time-babiesADORA POPPEN ADOPTIE BABY'S: De Adoptie Baby's van Adora zijn de opvolger van de Nursery babypoppen. De gezichtjes van deze poppen zijn net als de ToddlerTime poppen met de hand ingekleurd en zo bewerkt dat ze een eigen karakter hebben.


Een overzicht van deze poppen is te vinden op: ADORA ADOPTIE BABY'SADORA POPPEN BATHETIME BABIES:Lieve poppen van 33 cm met leuke dieren-badjasjes die gewassen kunnen worden in de wasmachine. Deze poppen zij ideaal om mee in bad te nemen.


De zwempakjes zijn op de poppen geprint en de poppen zijn gemaakt van speciaal "quickdry" materiaal waardoor ze extra snel droog zijn. Ze kunnen op hun duimpjes zuigen en hebben slaapoogjes.


ADORA POPPEN GIGGLETIME BABIES: Schattige poppen van 38 cm met draagzak om overal mee naar toe te nemen.
Deze handgemaakte poppen kunnen hun oogjes open en dicht doen en giegelen er vrolijk op los.

Meer
Toont 1 - 35 van de 35 items