Stokpaard gestippeld met rugzakje

€ 39,95 incl. btw

€ 33,95 incl. btw

- € 6,00

184218

Gestippeld Stokpaardje

Deze gestippelde stokpaardje is een van de populairste in de collectie. Lopen in draft, gallopperen, springen over een hindernis of gewoon lekker knuffelen, het kan allemaal met dit gestippelde Stokpaardje.

Het schattige stokpaardje heeft lang haar zodat kinderen de manen kunnen kammen of vlechten.  Het stokpaardje ziet er net echt uit en is gemaakt van hoogwaardig pluche.


Specificaties:
Kleur: Gestippeld
Geslacht: junior
Afmetingen: 30 x 15 x 68 cm (L x B x H)
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar
CE-gemarkeerd: ja

De ByASTRUP stokpaardjes hebben een heerlijk temperament en staan altijd klaar om te kussen, knuffelen of trimmen. Ze houden ook van actie en zullen altijd klaar zijn voor een wilde galop of springen over de hoogste omheining. Ze kunnen zowel liefde als vermaak geven. Als je paardrijlessen neemt, zijn de paarden ook geweldig.

Ze zijn levensecht en door de lange manen kun je het paard stylen en een unieke look geven. Het is het perfecte cadeau voor elke paardenliefhebber, of het nu jongen of meisje is. Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt met het oog op leren en vermaak Al ons speelgoed voldoet aan de huidige Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed en is CE-gemarkeerd. Maten: 30 x 15 x 68 cm Adviesleeftijd 3+

Nieuw product