poppen en accessoires

poppen en accessoires 

Wij verkopen in onze webshop poppen van de beste merken waarbij de kwaliteit voorop staat. Ieder merk heeft zijn eigen specialisme.

Zo zijn de poppen van Our Generation uitstekend geschikt als speelpoppen en met de bijbehorende accessoires zijn deze heel leuk om in verschillende settings te plaatsen.

De Adora poppen zijn heel mooi en de Toddles zijn met de hand gemaakt waardoor deze uniek zijn. Deze poppen zijn over het algemeen geschikt voor de wat oudere kinderen.

Berbesa poppen importeren wij zelf en deze spaanse poppen zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën. Zo hebben zij een aantal prachtige babypoppen maar ook grote poppen tot wel 65 cm.

Natuurlijk hebben wij ook handpoppen van o.a. de merken Trudi en Melissa  & Doug. Deze zijn en leuke aanvulling op een van onze poppenkasten.

Daarnaast hebben wij ook veel poppenmeubels en accessoires zoals poppenstoelen, poppenmeubels en poppenwagens.

 • Poppenhuis

  Poppenhuizen zijn van alle tijden. Houten poppenhuizen blijven langer mooi dan kunstof poppenhuizen en daarom bieden wij alleen houten poppenhuizen aan.

  De poppenhuizen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en staan garant voor veel speelplezier.

 • Adora poppen

  Adora Poppen!

  Wij zijn leverancier van de prachtige poppen van het merk Adora.

  De poppen van Adora onderscheiden zich van andere poppen door hun levensechte expressie.

  Naast kinderen die graag met de Adora poppen spelen zijn deze poppen ook geliefd bij verzamelaars. De Adora ToddlerTime poppen en de Adoptie babypoppen worden met de hand vervaardigd en voelen ook als een echt kindje. Voor deze poppen zijn ook losse kleertjes en schoentjes verkrijgbaar.

  Elk jaar komen er nieuwe Adora poppen uit maar er gaan ook weer poppen uit de collectie. Dit is vooral het geval bij de Adora ToddlerTime poppen. In een enkel geval komt er nog wel eens een ToddlerTime pop terug in de collectie maar als je een mooi ToddlerTime pop wil hebben dan is het verstandig om niet te lang te wachten met kopen.

 • Poppenwagens

  Lieve poppen verdienen een mooie poppenwagen en poppen meubeltjes. Daarom hebben wij een selectie pachtige poppenwagens en meubels in onze collectie opgenomen.

 • poppenkast en handpoppen

 • BigJigs poppen

 • Poppenmeubels en accessoires

 • Melissa and Doug poppen

  Melissa and Doug heeft een aantal leuke en betaalbare poppen in de collectie. Naast de poppen hebben ze ook leuke accessoires die natuurlijk ook voor andere poppen te gebruiken zijn.

 • Our Generation

  Our Generation is een populair poppenmerk uit Amerika. Voor deze mooie poppen zijn hele leuke  accessoires verkrijgbaar zoals een 4x4 jeep en zelfs een kappersstoel.

  Ga op avontuur met de poppen van Our Generation en trek de pop voor elke situatie een passende outfit aan. Ga met de paardrijden of ga picknicken met de uitgebreide picknickmand.

  De poppen van Our Generation staan garant voor vele uurtjes speelplezier.

  Wij kunnen de gehele Europese collectie leveren maar omdat er meer dan 250 poppen en accessoires verkrijgbaar zijn is niet alles direct beschikbaar.

 • Paola Reina Poppen

  De prachtige en stijlevolle poppen van Paola Reina worden in Spanje gemaakt. De poppen zijn van hoge kwaliteit en ook schappelijk geprijsd.

 • Vingerpoppetjes

  Vingerpoppetjes zijn leuke poppetjes om mee te speken.

 • Berbesa poppen

  Berbesa is een Spaans poppenmerk dat op traditionele wijze prachtige poppen vervaardigd. De poppen van Bebesa zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en de lijfjes zijn meestal van stof zodat ze lekker zacht aanvoelen en kunnen worden geknuffeld.

  De mooie poppen van Berbesa zijn daarnaast tot in de detail afgewerkt en de hoofdjes hebben een karakteristieke uitstraling.

   

  Berbesa poppen hebben een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en poppenmoeders zullen er veel plezier aan beleven.

 • Poppenkleertjes

  Met Poppenkleertjes kan je een pop er compleet anders laten uitzien. Wij hebben verschillende maten poppenkleertjes vanaf maat 29 t/m 53.

  De poppenkleertjes die wij voeren zijn van de Merken Mini Mommy, Our Generation en het exclusieve merk ByAstrup. De poppenkleertjes van het Deense merk ByAstrup zijn gebaseerd op de poppen van Adora. Deze poppenkleertjes passen dan ook prima bij deze poppen.

  Zoek je leuke poppenkleertjes dan heb je hier volop keus.

per pagina
Toont 1 - 52 van de 423 items
Toont 1 - 52 van de 423 items

Menu

Top