Poppen kopen via een webshop kan lastig zijn omdat je van een foto moet uitgaan en de pop in het echt natuurlijk veel beter kan bekijken. Bij fabriekspoppen is dat wat minder van belang maar bij de handgemaakte poppen is dat een stuk lastiger. 

Alle handgemaakte poppen van Adora, zoals de toddlers en de nursery's, hebben allemaal een andere gezichtsuitdrukking en alle poppen zijn anders. Zo hebben wij wel eens drie Adora Cat's Meow poppen naast elkaar gezet en dan kan je pas echt goed zien dat ze verschillend zijn.

Wilt u een handgemaakte Adora pop kopen dan kan u die op afspraak bij ons komen bekijken. Het is echter lastig als u niet in de buurt van Alphen aan den Rijn woont.

Besteld u via onze webshop een handgemaakte Adora pop dan halen wij deze pop speciaal voor u op bij de importeur en wordt deze eerst gecontroleerd voordat wij de pop naar u toe sturen. Hierbij letten wij op een aantal aspecten. Zo kijken wij o.a. hoe de wimpers zijn geplakt en of de pop niet scheel kijkt. Ook letten wij er op hoe het haar zit en de expressie van het gezichtje.

Bevalt de pop niet dan nemen wij een andere pop die wel aan onze eisen voldoet. Zo heeft u altijd de zekerheid dat als u een handgemaakte pop van Adora bij ons koopt dat deze is gecontroleerd.

terug naar de Adora poppen