Gratis verzenden vanaf € 50,-- voor NL, voor BE € 75,--14 dagen retourrechtVerzendkosten vanaf: € 4,49Voor 14:00 uur besteld, dezefde dag verzonden!

Houten Speelgoed  

Houten speelgoed is hip en helemaal in de mode en dat is niet voor niets. Denk je aan houten speelgoed dan denk je vaak aan speelgoed dat blank is net zoals vroeger maar tegenwoordig is dat heel anders. Het houten speelgoed van tegenwoordig is vaak mooi en kleurrijk gelakt.Ook zijn de ontwerpen dynamischer geworden waardoor er leuker en langer mee gespeeld kan worden.

Daarnaast is houten speelgoed een stuk degelijker dan plastic maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet kapot kan gaan. Houten speelgoed kan vaak tegen een stootje en zal niet zo snel kapot gaan als (hard) plastic maar het moet wel gebruikt worden waarvoor het bedoeld is en dan kan het jarenlang mee.

Onze collectie houten speelgoed bestaat uit een aantal topmerken die garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Merken zoals Sevi, Melissa and Doug, Tidlo, Viga Toys en BigJigs maken houten speelgoed dat goed en veilig is. Ook is het speelgoed van deze merken gelakt met gifvrij verf en staat veiligheid voorop.

Als u vragen heeft over Het houten speelgoed wat wij leveren neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch, 0172-785499

Houten Speelgoed Subcategorieën

Producten
Er zijn 204 producten

Toont 1 - 75 van de 204 items

Toont 1 - 75 van de 204 items