Stokpaard voederset Deluxe

€ 39,95 incl. btw

184357

Uitgebreide stokpaard voederset van Byastrup.

De byASTRUP® Voerderset bevat alles wat je nodig hebt om je stokpaarden te verwennen. Door te spelen met de hobbyhorse Voerset leren kinderen het belang van verantwoordelijkheid en zorg. Ze krijgen de kans om hun stokpaard te voeren met de verschillende elementen van de set en begrijpen waarom het belangrijk is om hun dieren de juiste traktaties en zorg te geven.

Alle elementen zijn in een geschikte maat, zodat een kinderhand ze gemakkelijk kan vastpakken. De set bevat veel lekkernijen voor het stokpaard waarbij kinderen vele uren kunnen spelen: stro, gras, zoutstenen, wortels, appel, paardenbrokken, traktaties en suikerklontjes.

Door te spelen met de byASTRUP Voerset moedigen we kinderen aan hun verbeelding en rollenspel te ontwikkelen. Ze kunnen zich voorstellen dat ze verantwoordelijke ponyverzorgers zijn die hun pony's de beste maaltijden en traktaties geven. Een perfect cadeau voor kleine hobbyhorse liefhebbers!

Gemaakt van milieuvriendelijk FSC-hout, is deze set niet zomaar een speelgoed - het is een duurzame keuze die zowel het milieu als de ontwikkeling van je kind stimuleert.

Let op: De emmer is niet inbegrepen en los verkrijgbaar. Het zakje zit er wel bij.

Nieuw product