Gratis verzenden vanaf € 50,-- voor NL, voor BE € 75,--14 dagen retourrechtVerzendkosten vanaf: € 4,49Voor 14:00 uur besteld, dezefde dag verzonden!

Poppen verzorgingstafel | Complete verzorgingsset voor poppen | Melissa & Doug

Referentie: 31701

Fabrikant:

Poppen verzorgingstafel "Mine to Love Baby Care Activity Center"

Met deze verzorgingstafel voor poppen heb je alles bij de hand om een babypop goed te verzorgen. Je hebt dan ook eigenlijk geen extra poppenmeubels meer nodig en deze set is uitstekend geschikt voor kinderopvang instellingen. Omdat het een totaalpakket betreft bespaart deze poppen verzorgingstafel ruimte en kunnen er meerdere kinderen tegelijk mee spelen. De houten poppen verzorgingstafel is namelijk aan drie kanten bespeelbaar en kan aan 1 zijde tegen te muur worden geplaatst.

Poppenstoel

Aan de eerste zijde zit een poppenstoel waar de pop zijn maaltijd* kan krijgen. Naast het zitje bevindt zich een wasbak met kraan en daaronder een aanrechtkastje. Aan de bovenkant/op het plankje kunnen kinderen het eten plaatsen zodat dit altijd binnen handbereik is.

Poppenbedje

Aan de kop zijn kant is een poppenbedje gemonteerd waar de pop kan heerlijk in slaap kan worden gewiegd. Onder het poppenbedje zit een kledingrekje waar de poppenkleertjes kunnen worden opgehangen.

Poppenbadje en poppen commode

Bij de laatste zijde bevindt zich een poppenbadje en poppen commode in één. Bij het poppenbadje zit een afneembare douchekop zodat kinderen de pop op alle plaatsen goed schoon kan maken. Weglaten? Is de pop lekker schoon dan kan de aankleedtafel worden uitgeklapt. Onderop zit ook nog een wasmachine zodat de poppenkleertjes lekker schoon worden.

* Maaltijdset en Bedset zijn los verkrijgbaar.

Eigenschappen:

  • Alles in 1 oplossing voor poppen
  • uitstekend geschikt voor kinderopvang instellingen.
  • Afmetingen: 82x58x82 cm (lxbxh)
  • Ean: 0000772417013

€ 229,95 incl. btw

Datasheet

lengte 82 cm
breedte 58 cm
hoogte 82 cm
Materiaal hout en kunststof
google product category 1253
Leeftijd 3
SKU B07J9KH3RQ
Merk Melissa & Doug

Meer informatie