Ponycycle model E Licht bruin | Leeftijd 3-5 jaar

€ 219,95 incl. btw

E336

Ontdek Plezier en Avontuur met de Ponycycle Model E - Het Perfecte Rijdende Speelgoed voor Je kindje!

Laat de verbeelding van je kind tot leven komen met de Ponycycle Model E - een prachtig, lichtbruin paard dat garant staat voor urenlang speelplezier.

De Ponycycle Model E is voordelige geprijsd en voorzien van een rem. Het maakt vechter geen hinnikend geluid maar voor de rest is deze technische gezien hetzelfde als de UX serie.

Waarom kiezen voor de Ponycycle Model E?

  1. Realistisch Rijden: De Ponycycle Model E bootst op een realistische manier het rijden op een paard na, waardoor je kind zich als een echte ruiter kan voelen.

  2. Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Ponycycle niet alleen duurzaam maar ook veilig voor kinderen om op te spelen.

  3. Bevordert Actief Spelen: Moedig actief spelen aan en stimuleer de lichamelijke ontwikkeling van je kind terwijl ze plezier beleven aan het rijden op hun eigen ponypartner.

  4. Geschikt voor Binnen en Buiten: Of het nu in de woonkamer is op regenachtige dagen of buiten op zonnige dagen, de Ponycycle Model E is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Door een galopperende beweging te maken gaat de ponycycle eenhoorn rijden. Het paardje word d.m.v. een beweging op de voetpedalen en het op en neerzitten zitten op de zadel voortbewogen.  De krachten worden zo juist verdeeld zodat kinderen er gemakkelijk mee voorruit komen.

Aan het hoofd zijn handvatten gemonteerd waarmee gestuurd kan worden. Iedereen wordt blij met zo´n prachtig cadeau.

Deze PonyCycle is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

Bestel Nu en Breng Magie in het Spel van Jouw Kind!

Specificaties:

  • Afmetingen L x B x H: 76 x 33 x 76 cm
  • Zadel tot Pedal : 36 cm
  • Staplengte: 35,9 - 46,6 cm
  • Leeftijd: 3 tot 5 jaar

Nieuw product