Loopfiets Retro design licht blauw | stevige loopfiets met rubbere banden

€ 69,95 incl. btw

€ 44,95 incl. btw

- € 25,00

10301

Deze retro design loopfiets is ontworpen om je kindje op weg te helpen in de wereld van het fietsen. Ga lekker wandelen en laat je kindje meegaan met zijn loopfiets. Lekker samen in de frisse buitenlucht!

Met deze loopfiets leert je kindje op vroege leeftijd de eerste stapjes richting het fietsen zetten. Een loopfiets draagt spelenderwijs bij aan de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel van je kindje.

Een loopfiets brengt niet alleen ontzettend veel speelplezier, het vergoot ook de wereld van je kindje en maakt de overstap naar een 'echte fiets' een stuk makkelijker.

De loopfiets gemaakt van aluminium en magnesium en alleen de beste materialen met bijzonder hoge kwaliteit zijn gebruikt voor het frame en het stuur van deze loopfiets.

Door de toevoeging van magnesium heeft het aluminium frame zeer hoge hardheid, is het bijzonder resistent tegen corrosie en is het totaalgewicht zeer laag. Deze loopfiets weegt slechts 2,5kg



De loopfiets is uitgerust met betrouwbare, onderhoudsvrije banden. De banden zijn gemaakt van EVA Foam met een hoge anti-slip functie. De loopfiets kan met deze banden zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. De banden zullen geen schade aan je vloeren aanbrengen,

EVA-schuimrubberen banden zijn lichter en ook steviger dan luchtbanden waardoor deze ideaal zijn voor deze loopfiets.



Specificaties Vintage Style Loopfiets Blauw - Lichtgewicht Retro design

Kleur: verkrijgbaar in roze en blauw
Gebruikte materialen: Aluminium met extra magnesium, PU, Rubber en EVA Foam
Verstelbaar zadel: 35 - 40 cm
Verstelbaar stuur: 55 - 63 cm
Diameter van de wielen: 30 cm
Afmetingen: 90cm / 40cm / 62cm (L / B / H)
Gewicht: 2.5 kg
Gewicht met verpakking: 4 kg

Geschikt voor kinderen van ca. 80 tot 120cm.
Maximale belasting 30kg.

Nieuw product