Kinder make-up tafel, Kinder opmaakspiegel – kaptafel - Princes - Kantelbaar

€ 17,95 incl. btw

Aantrekkelijk geprijsde make-up spiegel

Deze mooie make-up tafel is uitgerust met een kantelbare spiegel zodat zowel kleinere en grotere meisjes altijd de meest comfortabele houding hebben bij het opmaken. Het geheel heeft talloze decoraties die het geheel een aantrekkelijk uiterlijk geven! Het product is licht en compact, zodat je kind het gemakkelijk naar een andere kamer of naar de tuin kan brengen.

De voet is voorzien van 6 uitsparingen in verschillende maten en 3 lades met een hartvormig handvat met vleugeltjes. Een eigen make-uptafel is de droom van elk klein meisje! De grote kantelbare spiegel is uitgerust met lampjes die echt aan kunnen en de set bevat veel extra accessoires zoals een kam, 2 haarbanden, 3 ringen, kralen, 2 armbanden en imitatie lippenstift en parfum. Deze set zal je kind het gevoel geven dat ze een echte prinses is.

De make-uptafel moet worden gemonteerd, deze gaat snel en zeer eenvoudig, slechts 1 minuut is voldoende voordat je kind van het speelgoed kan genieten.

Specificaties:

Kleur: Roze
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (B/H): 46 x 40 cm
Gewicht: 1kg
Baterijen 2x AA niet inbegrepen
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Leveromvang: Kantelbare spiegel met voet, kam, 2 haarbanden, 3 ringen, kralen, 2 armbanden en imitatie lippenstift en parfum.

Tijdelijk uitverkocht!

Nieuw product