HOUTEN SOTEERKUBUS – VORMENSTOOF – ACTIVITEITEN KUBUS

€ 15,95 incl. btw

11245

HOUTEN SOTEERKUBUS – VORMENSTOOF – ACTIVITEITEN KUBUS

Deze vormenstoof/activiteiten kubus bevat allerlei leuke speeltjes. Zo zijn de blokje onder andere uitgevoerd in de vorm van autotjes en heeft de kubus radartandwielen, Daarnaast bevat het ook een banen pad met boerderijdieren en alles uitgevoerd in vrolijke kleuren.

VEILIG - het speelgoed is veilig voor de allerkleinsten. Alle houten delen zijn daar perfect geschuurd en geverfd met milieuvriendelijke verf. Het spel is veilig voor elk kind. De natuurlijke grondstof betekent dat zelfs als een kind het speelgoed in zijn mond neemt, hij geen contact zal hebben met plastic.

PLEZIER EN ONTWIKKELING - kubus is in de eerste plaats mooie, levendige kleuren stimuleren de verbeelding van de allerkleinsten en stimuleren hun creativiteit. Spelen met de interactieve kubus doet dat ook door handvaardigheid en oog-handcoördinatie te trainen. Met het educatieve speelgoed kan het kind vormen leren, leren tellen, logisch denken ontwikkelen, kleuren, vormen leren, uren op de klok lezen, enz.

SPECIFICATIE - kleur: veelkleurig; materiaal: hout; aantal zijden: 5; aantal blokken: 7; afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 15/15/15 cm; gewicht: 1 kg; gewicht in de verpakking: 1,1 kg.

SPECIFICATIE

kleur: veelkleurig

materiaal: hout

aantal zijden: 5

aantal blokken: 7

afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 15/15/15 cm

gewicht: 1 kg

gewicht in de verpakking: 1,1 kg

Nieuw product