hobbeldier lieveheersbeest

€ 49,95 incl. btw

4975Deze leuke hobbeldier lieveheersbeest is gemaakt van zacht pluche waar kleine kindjes fijn in kunnen zitten. Aan de onderkant zijn klapwieltjes bevestigd zodat er niet alleen geschommeld kan worden maar ook mee worden gereden.

Het hobbeldier lieveheersbeest is voorzien van een riempje zodat het kindje niet te veel heen en weer geschut wordt.

Aan het hoofdje van de lieveheersbeest zijn twee handvatten gemonteerd zodat het kindje zich beter in balans kon houden.

Tenslotte is het hobbeldier lieveheersbeest voorzien van een luidspeaker waar een vrolijk muziekje uit komt.

Specificatie:

Certificaten: CE, EN 71

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Max. belasting: 50 kg;

Materialen: pluche, hout;

Patroon: Lieveheersbeest

Voeding: 2x AA;

Afmetingen: (hoogte / breedte / lengte): 58-60 x 31,5 x 59,5 cm;

Gewicht: 2,75 kg

Extra: geluiden

Ean: 0642968129265

Tijdelijk uitverkocht.

Meer details

Nieuw product

Hobbelpaarden zijn van alle tijden. Iedereen kent wel de klassieke houten hobbelpaard maar daarnaast verkopen wij hobbelpaarden gemaakt van een combinatie van hout en pluche.

Tegenwoordig is er dus een vrij grote keus in hobbelpaarden en hobbeldieren. Veel voorkomende Hobbeldieren zijn een hobbelschaap, hobbelezel, hobbelolifant en ook nog een Hobbeldier lieveheersbeestje.

Om een zo groot mogelijke collectie te bieden hebben wij hobbelpaarden en hobbeldieren van verschillende merken. en importeren wij zelf ook hobbelpaarden zodat wij scherpe prijzen kunnen hanteren.

Regelmatig voegen wij nieuwe hobbelpaarden en hobbeldieren toe aan onze website zodat wij blijven vernieuwen en een ruime keus kunnen bieden.