Nieuw Aanbieding! Grote grondbox van gaas/stof. 150 x 180 cm. Bekijk groter

Grote grondbox van gaas/stof. 150 x 180 cm.

€ 99,95 incl. btw

€ 89,95 incl. btw

- € 10,00

Grote grondbox van gaas/stof. 150 x 180 cm.


1. Houd de handen van de moeder vrij, geeft de baby vrije en veilige speelruimte, groot oppervlak, comfortabel en praktisch in gebruik.
2. Om te voorkomen dat kinderen door stoten gewond raken, is een katoenen doek rondom afgedekt. De ritssluiting aan de buitenkant voorkomt dat de baby er naar wens uit krabbelt en zich per ongeluk verwondt.
3. Er is een aantal accessoires verkrijgbaar, die eenvoudig te installeren zijn, geen bijzondere geur hebben en met water kunnen worden gewassen. Goed materiaal, stevig en duurzaam.
4. Beschikt over een dubbel krabbgat-design om de baby het vrij in- en uitstappen te vergemakkelijken en hem plezier te geven.

Specificaties:
Staat: 100% gloednieuw
Artikeltype: Grondbox
Materiaal: 210D Oxford-stof (wasbaar)
Bovenste deel van het hek: anti-botsingskatoen rondom.
Vaardigheidstraining: emotie, visie, intellectuele ontwikkeling, kruipen, hand- en hersengebruik, grijpen, sensorisch, hand-oogcoördinatie.
Toepasselijke leeftijd: 6 maanden tot 3 jaar
Afmetingen van het product:
Binnenafmetingen: ca. 150 x 180 x 68 cm.
Buitenafmetingen: ca. 155 x 185 x 68 cm.

Toepassing
1. Vouw de stoffen bekleding open en leg de bijbehorende onderdelen hieronder. De vier hoeken gebruiken een onderste zuignap T-stuk (daaronder wordt het uitstekende deel van de buis in de kaartsleuf gestoken) en tussen dezelfde buizen wordt een T-vormig T-stuk gebruikt.
2. Leg het bovenste deel in de stoffen bekleding en gebruik een T-vormig T-stuk tussen dezelfde buizen.
3. Voeg na het plaatsen van de 62 cm buis T-stukken toe aan de vier hoeken (waarbij het uitstekende deel van de buis in de kaartsleuf wordt gestoken) en de T-vormige T-stukken worden in het midden gebruikt.
4. Sluit de resterende buizen aan. Controleer en draai hem stevig aan.

Nieuw product