Aanbieding! Stokpaard grijs met rugzakje Bekijk groter

Stokpaard grijs met rugzakje

€ 39,95 incl. btw

€ 34,95 incl. btw

- € 5,00

184349

STOKPAARD BYASTRUP GRIJS

Uit voorraad leverbaar.

  • Vervaardig van hoogwaardig stof.

  • Levensechte look.

  • Korte stok zodat deze geschikt is voor hindernissen.

  • Lang haar zodat het goed is te vlechten.

  • Diverse accessoires verkrijgbaar.

Meer details

ByASTRUP

Nieuw product

Welke kleur heeft jouw voorkeur? Zwart? Wit? Bruin of gestippeld? Het merk ByASTRUP heeft de schattigste stokpaardjes ontworpen voor alle kinderen die van paarden houden.

De paarden zijn er in 6 uitvoeringen- zwart, wit, bruin, blond, grijs en gestippeld en - en ze hebben allemaal lang haar, zodat kinderen de manen kunnen kammen en stylen met vlechten of misschien zelfs ‘rozenknopjes’.

De ByASTRUP stokpaardjes hebben een heerlijk temperament en staan altijd klaar om te kussen,knuffelen of trimmen.

Ze houden ook van actie en zullen altijd klaar zijn voor een wilde galop of springen over de hoogste omheining. Ze kunnen zowel liefde als vermaak geven. Als je paardrijlessen neemt, zijn de paarden ook geweldig.

Ze zijn levensecht en door de lange manen kun je het paard stylen en een unieke look geven. Het is het perfecte cadeau voor elke paardenliefhebber, of het nu jongen of meisje is. Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt met het oog op leren en vermaak

Al ons speelgoed voldoet aan de huidige Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed en is CE-gemarkeerd. Maten: 30 x 15 x 68 cm Adviesleeftijd 3+