Aanbieding! Luxe Stokpaard met open mond en staart | Kleur Blond Bekijk groter

Luxe Stokpaard met open mond en staart | Kleur Blond

€ 59,95 incl. btw

€ 49,95 incl. btw

- € 10,00

184364

UITVERKOCHT EN VERWACHT EIND APRIL.

Ontdek de elegantie van deze blonde stokpaard met prachtige manen, weelderige staart en een opvallende witte bles. Onze stokpaard is niet zomaar een speelgoed, het is een stukje magie dat de harten van jong en oud betovert.

Deze blonde stokpaard is voorzien van een staart wat een geheel nieuwe speelmogelijkheid creëert! Kinderen kunnen de staart nu gemakkelijk af- en aandoen, wat het speelgoed niet alleen veelzijdiger maakt, maar ze ook dieper in de wereld van hun verbeelding laat duiken.

Met onze verzorgingsset kunnen ze hun staart verzorgen en borstelen als een echt paard, en het opent de deur naar het begrijpen van de magie van fijne motoriek terwijl ze hun eigen kleine avonturen creëren.

Met zijn realistische details en zorgvuldig handgemaakte afwerking, brengt onze blonde stokpaard een vleugje sprookje in elke kinderkamer. De glanzende manen en staart voegen een vleugje glamour toe, terwijl de witte bles het een uniek karakter geeft.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een kind of gewoon een prachtig decoratief stuk wilt toevoegen aan je interieur, onze grijze stokpaard past perfect. Met zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap is het een investering die generaties lang meegaat.

Dus, laat je betoveren door de schoonheid van deze blonde stokpaard met prachtige manen, een staart en een witte bles. Bestel de jouwe vandaag nog en breng een vleugje magie in je leven.

Eigenschappen:

  • Stoklengte: 68 cm
  • Prachtig afgewerkt
  • Geschikt voor gebruik bij hindernissen
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Nieuw product