Kunststof grondbox van 150 x 150 cm met puzzelmat | Uitvoering: Grijs

€ 174,95 incl. btw

Kunststof baby grondboxen zijn een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele speel- en leeromgeving voor hun kinderen.

Deze grondbox is gemaakt van duurzaam en sterk kunststof en biedt een perfecte bescherming voor je kindje.

Met deze grondbox kunnen ouders hun kinderen in een schone en hygiënische omgeving laten spelen. Het kunststof materiaal is gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik binnenshuis of buitenshuis.

Deze grondbox is inklapbaar, waardoor het eenvoudig op te bergen zijn wanneer het niet in gebruik zijn.Eigenschappen:

– inklapbare grondbox voor baby's - De grondbox wordt compleet geleverd met een speelpaneel en grijs/witte speelmatten*.

De totale afmeting van het babyhekje is 150 cm x 150 cm x 62 cm.

Geschikt voor baby's van 6-24 maanden oud.

– Kunststof grondbox met 14 elementen - de set bevat: x1 wit deurelement, x1 wit speelelement, x12 normale elementen (6 grijs + 6 wit), x9 speelmatten (5 grijs + 4 wit).Kindvriendelijk plastic materiaal - Stijlvol ontwerp van de elementen met gladde randen. Makkelijk schoon te maken, perfect voor baby's en peuters.

Eenvoudig te monteren en te verplaatsen.

Eenvoudig te vergrendelen beveiligingspoortelementen.

De grond wordt geleverd met in elkaar grijpende antislip speelmatten, waardoor uw kind urenlang veilig kan spelen. (Toezicht door volwassenen altijd aanbevolen)

Geschikt voor in de huiskamer, tuin of op vakantie.

De opvouwbare babybox is uitgerust met zuignappen die aan de vloer kleven* en het veiligheidshekje op zijn plaats houden.

*Houd er rekening mee dat de zuignappen alleen op tegel-, houten- of laminaatvloeren plakken en dat eventueel stof op de vloer of de zuignappen de zuigkracht kan beïnvloeden. Niet geschikt voor tapijtvloeren.

Het product voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71

* De gratis meegeleverde puzzelmatten hebben een dikte van 0,3 cm.

Nieuw product