Swing Car | Wiebelwagen | loopfiets | met licht en muziek | Beige/Wit

€ 54,95 incl. btw

KX4220

Swingcar Beige/Wit met licht en geluid.



1. Aandrijving door beweging: De swingcar wordt aangedreven door het bewegen van het stuur en de carrosserie, zonder pedalen, kettingen of batterijen*.

2. Gestroomlijnd ontwerp: De swingcar heeft een gestroomlijnd en aantrekkelijk ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.

3. Stabiele grip op de weg: Dankzij de brede en stabiele wielen biedt de wiebelcar een stevige grip op verschillende ondergronden, waardoor kinderen veilig kunnen rijden.

4. Laag zwaartepunt: Het lage zwaartepunt van de wiebelcar zorgt voor stabiliteit, zelfs bij scherpe bochten, en minimaliseert het risico op omvallen.

5. Educatieve waarde: De wiebelcar biedt educatieve voordelen door de ontwikkeling van motorische vaardigheden, coördinatie en evenwichtsgevoel te stimuleren tijdens het spelen.

6. Lichtgewicht en draagbaar: De wiebelcar is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij geschikt is voor gebruik thuis, op school of op andere locaties.

7. Geen montage of onderhoud vereist: De wiebelcar wordt geleverd als een kant-en-klaar product en vereist geen montage of speciaal onderhoud, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.

8. Duurzaamheid: Met zijn duurzame constructie is de wiebelcar bestand tegen intensief gebruik en biedt hij jarenlang speelplezier voor kinderen.

9. Stimulatie van actief spel: De wiebelcar moedigt kinderen aan tot actief spel en helpt hen om plezier te hebben terwijl ze tegelijkertijd in beweging blijven.

*De batterijen zijn alleen voor het licht en geluid.

Levertijd ongeveer 4 werkdagen.

Meer details

Nieuw product

Deze swingcar is niet zomaar een gewoon rijtuig. Het is een innovatieve, door beweging aangedreven wagen die kinderen (en zelfs volwassenen) urenlang speelplezier biedt. Met zijn unieke ontwerp en eenvoudige bediening is de swingcar een favoriet in speeltuinen, op schoolpleinen en zelfs thuis.

Het geheim van de swingcar ligt in zijn eenvoud. Zonder pedalen, kettingen of batterijen, wordt deze wagen volledig aangedreven door het bewegen van het stuur en de carrosserie. Dit maakt bijzonder geschikt voor jonge kinderen die nog niet klaar zijn voor complexe fietsen of skelters.

Met zijn gestroomlijnde ontwerp en duurzame constructie is de swingcar niet alleen leuk om mee te rijden, maar ook veilig. De brede, stabiele wielen zorgen voor een stevige grip op de weg, terwijl het lage zwaartepunt ervoor zorgt dat de loopwagen niet snel omvalt, zelfs niet bij scherpe bochten.

Ouders en opvoeders zullen deze wiebelcar waarderen vanwege zijn educatieve waarde. Terwijl kinderen genieten van het rijden, ontwikkelen ze ongemerkt hun motorische vaardigheden, coördinatie en evenwichtsgevoel. Bovendien stimuleert het sociale aspect van het delen van de swingcar met vrienden en klasgenoten teamwork en interactie.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje in de achtertuin of een schooldag op het speelplein, de swingcar is een gegarandeerd succes. Hij is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat hij overal mee naartoe genomen kan worden. Bovendien vereist hij geen montage of onderhoud, waardoor ouders tijd en moeite besparen.

Als het gaat om plezier en beweging, staat de swingcar aan de top van zijn klasse. Hij moedigt kinderen aan om actief te blijven en de wereld om hen heen te verkennen op een leuke en spannende manier. Met zijn tijdloze ontwerp en ongeëvenaarde duurzaamheid is de wiebelcar een investering in de vreugde en ontwikkeling van kinderen voor jarenlang plezier.

Technical specification:

  • Leeftijd: 3+
  • Materiaal: plastic
  • Kleur: beige and white
  • Maximaal gewicht: 100 kg
  • Battgerijen: 3x AAA battery (not included)
  • Afmetingen: 76 cm x 41 cm x 29 cm
  • Afmeting verpakking: 76 cm x 30 cm x 26.5 cm