Grote speelmat van hoogwaardig foam - 160x160 cm - Wolk - Grijs/blauw

€ 129,95 incl. btw

MATA018

Speelmat in de vorm van een donker blauwe wolk

Tijdelijk niet leverbaar.

Deze leuke speelmat is een klasse apart en dat zie je niet alleen aan de vormgeving maar merk je ook aan de kwaliteit zodra je het gaat gebruiken.

Met een dikte van 5 cm voelt de speelmat lekker zacht aan is het perfect voor kleine kinderen om op te spelen en te kruipen, zonder moeite van links naar rechts draaien of op hun buik liggen.

Veelzijdigheid.

De speelmat is gemaakt in de vorm van een wolk en is opvouwbaar waardoor het gemakkelijk kan worden opgeborgen of meegenomen kan worden.

Het kan gebruikt worden als ondertapijt voor bijvoorbeeld een ballenbak, maar ook in de tuin of voor het creëren van een speelhoekje op een terras.

Dankzij de vouwfunctie van de speelmat kan deze op verschillende manieren worden opgesteld, in een hoek van de kamer of gedeeltelijk tegen de muur worden geplaatst waardoor deze als een bankje met rugleuning functioneert.

Het uniek ontwerp en zorgvuldige afwerking biedt naast veiligheid en bruikbaarheid ook mooie toevoeging voor de kinderkamer en past in elk interieur.

Specificatie:

  • Afmeting: 160 x 160 cm / opgevouwen 80 x 80 x 20 cm

  • Materiaal buitenzijde: De hoes is gemaakt van 77% katoen en 23% polyester en heeft het OEKO-TEX® Standard 100 certificaat.

  • Vulling: De vulling van de mat is gemaakt van polyurethaanschuim, tevens OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd, waardoor het product zelfs voor de jongste kinderen veilig is

  • Dikte: De dikte van de mat is 5 cm, waardoor t deze groep een uitstekende isolatie biedt voor alle vloeren.

  • Makkelijk schoon te maken.

  • Voelt zacht aan

  • Kleur: donker blauw

Levertijd: ongeveer 4 werkdagen.

Meer details

Nieuw product