Grote kunststof grondbox grijs/wit | Retourdeal

€ 189,95 incl. btw

€ 159,95 incl. btw

- € 30,00

44534585

NIET BESCHIKBAAR!

Deze grondbox is retour ontvangen, geheel gecontroleerd en in nieuwstaat. De doos is echter flink beschadigd en daarom geven wij hoge korting.

Grondbox om veiligheid in te kunnen spelen.

Een grondbox is een ideaal voor kleine kinderen om in te spelen. Deze grote en degelijke grondbox is neutraal uitgevoerd in de kleuren licht grijs en wit. Door zijn afmeting van 196 x 196 x 60 cm (lxbxh) is deze groot genoeg om samen te spelen met andere kindjes maar alleen veilig spelen is natuurlijk ook prima.

De kinderbox is gemaakt van stevig plastic en alle panelen zijn afgerond. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over scherpe randen. Je kunt de box flexibel opstellen, altijd precies waar je de box nodig hebt.

De panelen zijn aan de onderkant voorzien van antislip-pads die zorgen voor een betere grip als je een gladde vloer hebt met tegels, parket of laminaat.

De grondbox is in eerste instantie bedoeld voor de veiligheid maar kinderen tot ongeveer 6 jaar vinden het ook fijn om een speelhoekje voor zichzelf te hebben en daar is deze grondbox ook perfect voor.

Als het om babyproducten gaat, is VEILIGHEID erg belangrijk voor ons! Onze boxen voldoen aan de nieuwste EU-veiligheidsnormen in overeenstemming met EN 71.

Specificaties::

12 elementen in grijs en wit

Totale afmetingen: ca. 196 x 196 x 60 cm (LxBxH), oppervlakte: ca. 3,84 m²

Afmetingen deur- en zijpanelen: 65 x 60 cm (LxH)

Inclusief anti-rush pads

Eersteklas vakmanschap met afgeronde elementen zonder scherpe randen

Flexibele en zeer eenvoudige constructie

De kleuren kunnen variëren als gevolg van scherminstellingen

Aanbevolen leeftijd: Geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 6 jaar

Een passende speelmat van 180 x 180 cm is los verkrijgbaar, zie grote-speelmat-van-180x180-cm

BELANGRIJK: Deze grondbox is EN 71 gekeurd en valt onder speelgoed. Laat uw kind daarom nooit zonder toezicht in de grondbox spelen!

Nieuw product