Grondbox van Beukenhout | 6 elementen | Babyduck CS5

€ 189,95 incl. btw

CS5

Ontdek de Veilige en Stijlvolle Babyduck CS5 Grondbox van Beukenhout.

✅ Eenvoudige montage
✅ Gemaakt van hoogwaardig beukenhout
✅ Uit te breiden met meerdere hekjes
✅ Stevig uitgevoerd
✅ Antislip voeten i.p.v. zuignappen
✅ Tevens te gebruiken als afzetting
✅ Uitermate geschikt voor kinderopvang en kinderdagverblijven

Beperkt leverbaar!

Meer details

Nieuw product

Ga je voor kwaliteit, dan zijn de Babyduck grondboxen van beukenhout de beste keuze.

Op zoek naar een duurzame en prachtig ontworpen grondbox voor je kleintje? Zoek niet verder! Babyduck presenteert met trots de CS5 grondbox van beukenhout. Deze 6-elementen grondbox combineert functionaliteit en esthetiek om een veilige en comfortabele speelomgeving te creëren voor je baby of peuter.

Kenmerken van de Babyduck CS5 Grondbox:

  1. Hoogwaardig Beukenhout: Gemaakt van hoogwaardig beukenhout, biedt de CS5 grondbox een stevige en stabiele constructie die jarenlang meegaat. Beuken is namelijk zeer hard en zeer dicht en is een stabiel hout met een lange levensduur.
  2. Veiligheid Voorop: Met zorgvuldig afgeronde hoeken en een solide ontwerp, is de veiligheid van je kind onze hoogste prioriteit. Je kunt met een gerust hart je kleintje laten spelen en ontdekken.
  3. Eenvoudige Montage: Dankzij het slimme ontwerp is de grondbox eenvoudig te monteren en aan te passen aan de beschikbare ruimte.
  4. Stijlvol Design: De Babyduck CS5 grondbox combineert functionaliteit met elegantie. Het past moeiteloos in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan de kinderkamer of woonkamer.
  5. Ruimte voor Spel en Ontdekking: Met voldoende ruimte voor speelgoed en activiteiten, moedigt de grondbox de ontwikkeling van je kind aan terwijl het veilig blijft.
  6. Makkelijk te Onderhouden: Het gladde oppervlak van beukenhout is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je meer quality time met je kleintje kunt doorbrengen.

Kies voor de Babyduck CS5 grondbox en geef je kind de perfecte omgeving om te groeien, spelen en verkennen. Bestel vandaag nog en geniet van gemoedsrust, wetende dat je investeert in de beste zorg voor je kind.

Alle onderdelen van deze box zijn met de hand gemaakt en met de grootste zorg vervaardigd. De oppervlakken van dit natuurlijke hout is met grote zorg geschuurd en fijn afgewerkt om bescherming te bieden aan kinderen.

Door de grote ruimte biedt de grondbox een veilige plek voor baby’s waar ze rustig kunnen spelen.

Het monteren en demonteren van de babybox is heel eenvoudig. In de voeten zijn namelijk bouten gemonteerd en door deze via een inbusmoer vast te draaien worden de panelen ook aan de bovenkant geklemd. Verder komen er geen losse moeren en bouten aan te pas.

De grondbox is ook ideaal als scheidingshek, met de mogelijkheid om deze met behulp van bevestigingselementen aan de muur te bevestigen.

Dankzij de modulaire opbouw is de grondbox in meerdere configuraties op te stellen en bovendien en de deur is voorzien van een grendel waarbij er twee handelingen moeten worden verricht, wat zorgt voor extra veiligheid.

Afmetingen per paneel: L90 cm, H 70 cm

Totale oppervlakte: 5,4 mtr.

Afmeting als rechthoek: 90×180 cm

Afmeting rondvormig: Ø 172 cm

gewicht: 15 kg

Leeftijd: tot 2 jaar oud

EAN nummer: 8720726996129

 

Laat uw kind nooit zonder toezicht in de grondbox spelen!