Grondbox Marine-stijl golven | Kleur: Grijs/wit | 150 x 155 cm

€ 164,95 incl. btw

€ 154,95 incl. btw

- € 10,00

B08N4S1HK9**Ontdek Onze Nieuwe Marine-Stijl grondbox met Tekenbord**Geef jouw kleintje een kleurrijke en boeiende speelomgeving met onze nieuwste grondbox in marine-stijl en een handige tekenbord. De eenvoudige witte en grijze kleur, gecombineerd met levendig gekleurd speelgoed, zal de nieuwsgierigheid van je baby zeker wekken.

*Kenmerken:*
- **Dubbele Functie, Dubbel Plezier:** Ons tekenbord aan de achterkant van de deur biedt dubbel entertainment. Baby's kunnen eenvoudig tekenen en wissen met een whiteboardpen, waardoor urenlang plezier ontstaat.

- **Opvouwbaar en Gemakkelijk te Monteren:** Het ontwerp maakt het monteren en demonteren van deze babybox eenvoudig, zonder enig gereedschap. Draai de moeren stevig vast bij de eerste installatie en zorg ervoor dat ze goed vastzitten om onbedoelde demontage te voorkomen.

- **Veilig en Comfortabel Gebruik:** De met antislip ontwerp zorgt voor stabiliteit op gladde vloeren. De box is sterk, veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal voor gebruik op tegels en gladde houten vloeren. Ingeklapt past hij gemakkelijk tussen meubels en de muur of in de kofferbak van de auto.

- **Hoogwaardige Materialen voor Optimale Veiligheid:** Gemaakt van niet-giftig en geurvrij hoogwaardig plastic, met gladde randen en geen scherpe bramen. Het zeewier-achtige ontwerp voorkomt dat kinderen op de box klimmen. Deze grondbox heeft strenge veiligheidstests doorstaan, zodat je met een gerust hart kunt kopen.

- **Groot Bereik, Aanpasbaar aan Jouw Behoeften:** Met volledig uitgebreide afmetingen van 150 x 155 x 61 cm biedt deze babybox een ruime en veilige plek voor jouw actieve kleintje. Pas eenvoudig de grootte van het paneel aan naar wens.

Geef je baby de ruimte om te spelen, ontdekken en creatief bezig te zijn met onze veelzijdige en veilige marine-stijl babybox. Bestel vandaag nog en creëer een speelruimte waar jouw kleintje zich volledig kan ontplooien!

Deze speelbox mag alleen onder toezicht worden gebruikt.

Let op: de ballen en speelmat zijn niet inbegrepen.

Nieuw product