Grondbox Beer | Babybox van kunststof | 192 x 138 cm | Model BDK6

€ 149,95 incl. btw

BDK6

Mooie en gunstig geprijsde grondbox van kunststof.

✅ Eenvoudige montage
✅ Gemaakt van hoogwaardig kunststof
✅ Afmeting: 192 x 138 cm
✅ Stevig uitgevoerd
✅ Vaste stevige opstelling
✅ Neutrale kleur, past in elk interieur.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Meer details

Nieuw product

Stevige grondbox van kunststof.

Een grondbox moet natuurlijk stevig zijn maar het is ook wel fijn als het kwa kleur past in het interieur. Deze grondbox heeft beide eigenschappen en is bovendien voorzien van een deur met een leuk slapend beertje.

De kracht van deze grondbox is zijn eenvoud. Zo zitten er geen speeltjes op wat kapot kan gaan en daardoor is deze ook nog eens gunstig geprijsd.

Deze ruime en hoogwaardige grondbox biedt eindeloos speelplezier en zorgeloze momenten voor zowel ouder als kind. Met zijn ruime afmetingen en sterke kunststof constructie, is deze playpen perfect voor binnen- en buitengebruik*.

Verzeker jezelf van gemoedsrust en geef je kind de ruimte om te verkennen en te groeien met deze praktische en betrouwbare speelbox.

De grondbox bestaat uit 6 medium panelen 54 x 63 cm, 3 grote panelen van 84 x 63 cm en een deurpaneel van 84 x63 cm. Door de verschillende soorten panelen kan er bijvoorbeeld naast een rechthoek van 192 x 138 cm ook een vierkant worden gevormd van 138 x 138 cm door een aantal panelen te verwijderen.

Laat uw kind nooit zonder toezicht in de grondbox spelen.

Deze grondbox is eenvoudig te monteren en demonteren maar het is niet inklapbaar.

* niet geschikt om in de regen laten staan.