Glijbaan Raket | Voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar | 157x 46,5 x 80 cm

€ 59,95 incl. btw

331-035V00GY

De Ayaplay glijbaan (item 331-035V00GY) is een opwindende toevoeging aan elke speelruimte, perfect om kinderen urenlang plezier te bezorgen. Deze glijbaan is ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid, waardoor ouders gemoedsrust hebben terwijl hun kinderen genieten van het spel.

Met een lengte van [vul de lengte in], deze glijbaan biedt een opwindende afdaling voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds en bestand is tegen de elementen, waardoor het ideaal is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De Ayaplay glijbaan heeft een gestroomlijnd ontwerp met zachte randen, wat zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring voor kinderen tijdens het spelen. De glijbaan is ook voorzien van anti-slip treden en een stevige basis, waardoor kinderen gemakkelijk naar boven kunnen klimmen voordat ze met plezier naar beneden glijden.

Naast het bieden van eindeloos speelplezier, stimuleert deze glijbaan ook de lichamelijke activiteit en coördinatie van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vrienden en familie.

De Ayaplay glijbaan is eenvoudig te monteren en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardig speelgoed dat lang meegaat. Of het nu wordt geïnstalleerd in een speeltuin, achtertuin of kinderdagverblijf, deze glijbaan zal ongetwijfeld een favoriete bestemming worden voor kinderen om te verkennen en te genieten van avonturen.

Kortom, met zijn robuuste constructie, veiligheidskenmerken en eindeloze speelmogelijkheden, is de Ayaplay glijbaan (item 331-035V00GY) de perfecte keuze voor elke omgeving waar kinderen samenkomen om te spelen en te leren. Investeer vandaag nog in dit fantastische speeltoestel en geef de kinderen in uw leven een onvergetelijke speelervaring!

Step Size 36W x 10D cm
Each Step Height 15 cm
Recommended Age 18-36 months. Certificated Age: 18+ months
Weight Capacity 30 kg
Item Label 331-035V00GY
Qualification EN71-1-2-3, EN71-8
Colour Grey and White
Material PE, PP
Overall Dimensions 157L x 46.5W x 80H cm
Slide Length 135 cm
Inner Diameter 32 cm
Outer Diameter 36 cm
Guardrail Height 7.5 cm

Nieuw product