Babyduck puzzelmat 180 x 180 cm | Kleuren: Roze, Wit Grijs

€ 44,95 incl. btw

€ 34,95 incl. btw

- € 10,00

4506_1

Ontdek de Babyduck Speelmat 180 x 180 cm Roze, wit en Grijs - Een Veilige en Stijlvolle Puzzelmat voor Urenlang Plezier

Op zoek naar een speelmat die niet alleen veilig en duurzaam is, maar ook naadloos in je interieur past? Deze Babyduck Speelmat is de perfecte keuze! De hoogwaardige puzzelmat is ontworpen om kinderen een veilige en comfortabele speelomgeving te bieden, terwijl het tegelijkertijd een moderne uitstraling aan je ruimte geeft.

Of je nu een speelmat zoekt voor de kinderkamer, de woonkamer of elders in huis, de Babyduck Speelmat is een veelzijdige en stijlvolle keuze.

Optimaal Comfort en Veiligheid voor Je Kind

De zachte, schokabsorberende eigenschappen van de Babyduck Speelmat zorgen ervoor dat je kinderen veilig kunnen spelen, kruipen en rollen. Bovendien biedt de mat een ideale ondergrond voor activiteiten zoals puzzelen, bouwen en nog veel meer.

Eenvoudig te Reinigen

De mat is ook eenvoudig schoon te maken. Morsingen en vlekken zijn geen probleem, want je kunt de mat gewoon afvegen met een vochtige doek.

Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Babyduck speelmat. Bestel de jouwe vandaag nog op en geef je kinderen een veilige en plezierige speelomgeving.

Extra mogelijkheden

In de delen zitten ook leuke puzzelstukjes met verschillende vormen die verwijderd kunnen worden en daarnaast is het ook mogelijk om er een kubus van te maken.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt van premium foam, is deze puzzelmat zacht en veerkrachtig, wat zorgt voor een dempende ondergrond tijdens het spelen.

  • Veilig en Duurzaam: De mat voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen en is vrij van schadelijke stoffen, waardoor het een perfecte keuze is voor kinderen van alle leeftijden.

  • Eenvoudig te Installeren en Opbergen: De mat bestaat uit 9 puzzelstukken van 60 x 60 cm die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet en uit elkaar kunnen worden gehaald. Hierdoor kun je hem snel opbergen wanneer het niet in gebruik wordt.

  • Stijlvol Design: De mat is uitgevoerd in de kleuren  grijs, wit en Roze.

  • Groot Formaat: Met afmetingen van 180 x 180 cm biedt deze mat voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en te ontdekken. De puzzelmat is 1 cm dik.

De speelmat is tevens te gebruiken voor een van onze grondboxen. Let hierbij goed op de maatvoering.Nieuw product