Gratis verzenden vanaf € 50,-- voor NL, voor BE € 75,--14 dagen retourrechtVerzendkosten vanaf: € 3,95Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

privacy-policy

Speciaal4kids, gevestigd aan Sterkenburg 109, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.speciaal4kids.nl

Sterkenburg 109

2402 RG Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-785499

Robert van der Pluijm is de Functionaris gegevensbescherming van Speciaal4kids en is te bereiken via [email protected] of telefonisch via 0172-785499

Persoonsgegevens die wij verwerken

Speciaal4kids verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Leeftijd

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Speciaal4kids verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Speciaal4kids neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Speciaal4kids) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Speciaal4kids bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 

Persoonsgegevens: Bewaartermijn 7 jaar i.v.m. belastingwetgeving

Personalia: Bewaartermijn 7 jaar i.v.m. belastingwetgeving

Adres: Bewaartermijn 7 jaar i.v.m. belastingwetgeving

Leeftijd: Bewaartermijn 7 jaar i.v.m. belastingwetgeving

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Speciaal4kids verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Speciaal4kids blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn:

Snowy Cat Software , webbouwer van onze website, dit is nodig om de websites te hosten en te laten draaien. De gebruikte software is Thirty Bees.

Onze website is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Dit kunt u zien aan de versleutelde https verbinding.

Ook maakt Speciaal4kids gebruik van het verzend computersysteem van de pakkettendienst QLS. Dit gebeurt om onze verzendlabels te kunnen printen en u de track en trace door te kunnen geven via e-mail of sms. Pakkettendienst QLS werkt voor Nederland samen met de vervoerder DHL en voor België met Bpost. Ook deze partijen zullen uw gegeven gebruiken voor het juist afleveren van uw bestelling.

Voor de verwerking van de boekhouding gebruiken we het programma OSfinancials online voor handel. Deze informatie delen wij uitsluitend met ons vaste boekhoudkantoor.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Speciaal4kids gebruikt uitsluitend functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Speciaal4kids gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Speciaal4kids en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Speciaal4kids wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Speciaal4kids neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]