Adora pop Woof girl | Levensechte pop | Adora Toddlertime collectie

€ 119,95 incl. btw

21972

Adora ToddlerTime pop WOOF Girl.

Van de Adora woof hebben wij al eens een jongetje op voorraad gehad maar nu is er ook een meisje.

Deze meisjespop heeft een lichtroze pyjama aan met  daarop leuke hoofdjes van een hondje geprint.
Ze heeft een lekkere warme slaapmutsje op en als ze in haar pyjama gaat ontbijten dan blijft haar pyjama door het leuke slabbetje helemaal schoon.

Het bijzondere aan deze pop is dat ze donker haar heeft met blauwe oogjes en nat als alle andere poppen van Adora een heel vriendelijk gezichtje.

De Adora pop Woof Girl is vervaardigd van een nieuwe soort vinyl wat speciaal is ontwikkeld voor de Adora poppen. Het voordeel hiervan is dat deze zachter aanvoelt en het heeft een warmere huidskleur dan het oude vinyl.
Deze nieuwe vinylsoort, ook wel Cuddle Me vinyl genoemd, is getest op veiligheid, BPA-vrij, niet-toxisch, hypoallergeen en zal zeker in de smaak vallen bij zowel kinderen als verzamelaars.


Eigenschappen:

Leeftijd: geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.
Afmeting: iets meer dan 50 cm hoog.
Gemaakt van hoogwaardig vinyl.

Meer details

ADORA

Nieuw product

Waarom Adora poppen kopen bij Speciaal4kids?

Sinds enkele jaren zijn de Adora poppen in Europa verkrijgbaar. Wij hebben het geluk dat de importeur van deze prachtige poppen net als wij is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dagelijks brengen wij een bezoekje bij de importeur en de nieuwe poppen zijn dan ook als eerste bij ons verkrijgbaar.

Adora poppen zijn uniek in de wereld maar helaas zijn er ook imitaties in omloop. Speciaal4kids is dus een vertrouwd adres en wij verkopen alleen de echte Adora poppen.