Gratis verzenden vanaf € 50,-- voor NL, voor BE € 75,--14 dagen retourrechtVerzendkosten vanaf: € 3,50Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Tidlo marktkraam en poppenkast in 1

T0068

Nieuw product

Leuke marktkraam en poppenkast in 1 van Tidlo.

Een 2 in 1 ontwerp waarbij het theater kan worden omgetoverd in een winkel of andersom.

Theater attributen: 50 kaartjes om te verkopen, een krijtbord om de tijd van de show op te schrijven en reclame te maken, de plankjes kunnen worden gebruikt om handpoppen op neer te zetten.

Marktstal attributen: Plankjes om alle verkoopwaar in te zetten, krijtbord onder de plankjes om de prijzen op te schrijven, een mooi dak van stof.

Kistjes met fruit, groente en een houten kassa zijn apart verkrijgbaar bij onze Winkel accessoires.

Afmetingen:  L50xW21xH106cm

Toonbank hoogte: 52 cm

Adviesleeftijd 3+

€ 99,95 incl. BTW

Meer informatie

Tidlo staat voor Timeless Toys en is  opgericht door John Crane in 2011. De kwaliteit van dit speelgoed blinkt niet alleen uit door prachtige ontwerpen maar ook de kleurstelling en afwerking van de producten behoren tot een hoog niveau.

De populariteit en het leveringsprogramma van Tidlo neemt snel toe en heeft inmiddels een goede naam in het houten speelgoed opgebouwd.

Speciaal4kids is in Nederland leverancier vanaf het eerste uur en wij werken nauw samen met de importeur van Tidlo waardoor wij de producten snel leverbaar zijn.

Accessoires

30 other products in the same category:

Tidlo

Aanbiedingen

Fabrikanten