Kunststof grondbox van Gupamiga | 150 x 150 cm | Vrolijke kleuren

€ 164,00 incl. btw

€ 100,00 incl. btw

- € 64,00

‎PLP-WL004-14

Populaire grondbox van het merk gupamiga.

UITVERKOCHT!

Als je op zoek bent naar een veilige en handige manier om je kleintje te laten spelen, dan is de Playpen Gupamiga model PLP-WL004-14 misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze playpen biedt een veilige speelruimte voor je baby en is gemakkelijk op te zetten en weer af te breken.

Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen, is de Playpen Gupamiga model PLP-WL004-14 een duurzame optie voor ouders die op zoek zijn naar een product dat lang meegaat. Bovendien is de playpen ontworpen met het oog op veiligheid, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijke gevaren voor hun kinderen.

Maar dat is niet alles - de Playpen Gupamiga model PLP-WL004-14 heeft ook een stijlvol ontwerp en past perfect bij elk interieur. Of je nu in een moderne of klassieke omgeving woont, deze playpen zal zeker goed bij je passen.

Als je op zoek bent naar een product dat veiligheid, duurzaamheid en stijl combineert, dan is de Playpen Gupamiga model PLP-WL004-14 de perfecte keuze voor jouw baby. Bestel vandaag nog en geef je kleintje een veilige en comfortabele speelruimte om te groeien en te ontdekken.

BELANGRIJK: Laat uw kind nooit zonder toezicht in de grondbox spelen!

Meer details

Nieuw product