Krijtbord Sticker - Schoolbord Sticker - Kinder Krijtsticker + Kalkbord Krijtjes

€ 8,95 incl. btw

1000138

Krijtbord sticker - Grote sticker om op te krijten - Schoolbord sticker - makkelijk op maat te knippen - Kalkbord sticker - 200 x 45cm.

Dankzij deze handige krijtbord sticker kun je krijtbord gemakkelijk in je interieur verwerken. De grote sticker om op te krijten is makkelijk op maat te knippen. Met deze schoolbord sticker kun je elke saaie kast of muur omtoveren in iets unieks.

Grote sticker om op te krijten
Deze grote sticker om op te krijten is makkelijk op maat te knippen. De schoolbord sticker komt op een rol van 200 centimeter bij 45 centimeter. Je kunt de krijtbord sticker zelf makkelijk op maat knippen met een schaar. Je kunt bijvoorbeeld de buitenkant (of zelfs binnenkant) van een kastje beplakken met deze schoolbord sticker. Ook kun je de sticker plakken op een leeg stuk muur of plak de krijtbord sticker in een lege lijst (zonder glasplaat ervoor) om een chique schoolbord te maken. De grote sticker om op te krijten komt op een grote rol en is makkelijk op maat te knippen. Verwijder daarna het plastic laagje om de plaklaag van de krijtbord sticker te onthullen en plak de krijtbord sticker op. Veeg alle bubbels onder schoolbord sticker uit en je hebt een grote sticker om op te krijten. Je kunt de makkelijk op maat te knippen grote sticker om op te krijten op verschillende gladde oppervlaktes plakken. Binnen een paar minuten heb je de krijtbord sticker opgeplakt en kun je aan de slag met krijten. Als je klaar bent met tekenen of schrijven is de krijtbord sticker gemakkelijk met een doek en wat water weer schoon te maken.

Specificaties:
Formaat schoolbord sticker: 200 bij 45 centimeter
Makkelijk op maat te knippen

Tijdelijk uitverkocht.

Nieuw product

google product category1239