Grote en degelijk grondbox van kuststof | pinguin

€ 209,95 incl. btw

pinguin

Degelijk grondbox/playpen van 200 x 180 cm.

Zoek je een grote en stevig grondbox van kunststof dan is de pinguin een prima keus. Deze grondbox bestaat uit 12 panelen met een breedte van 50 cm en een deurpaneel en speelpaneel met een breedte van 80 cm.

De panelen zijn 3,5 cm dik en de hoogte bedraagt 64 cm.

UITVERKOCHT.

Meer details

Nieuw product

  • Milieuvriendelijke grondbox: de box bestaat uit BPA-vrij HDPE-materiaal, voldoet aan de EU-norm EN 71, is veilig en geurloos. We weten hoe waardevol je baby is, daarom hebben wij het oppervlak van het kruiprooster zo glad geslepen dat het de gevoelige huid van je baby niet bekrast, zodat je baby onbezorgd kan spelen.
  • Veiligheid: de box bestaat uit 12 + 2 lamellen en de stabiele bevestigingsgespen verbinden de lamellen met een dikte van 3,5 cm. Aan de onderkant van elk rooster bevinden zich zuignappen, waarmee het rooster stevig op de gladde vloer kan worden bevestigd. De veiligheidspoort van de ren is uitgerust met een dubbel deurslot om ervoor te zorgen dat je baby in het beschermingsrooster blijft.
  • Eenvoudig te demonteren: als hij is gemonteerd, kan de opvouwbare box voor kinderen in een rechthoekige ruimte van 200 x 180 x 64 cm of een cirkelvormige ruimte met een diameter van 3 m worden ingesloten, natuurlijk kan hij ook worden uitgebreid tot een grotere ruimte. Bij niet-gebruik kan de babybox in 14 delen worden gedemonteerd, wat ruimte bespaart en gemakkelijk te vervoeren is.
  • Multifunctionele afsluitrook: onze babybox kan in kinderkamers, kleuterscholen, woonkamers, balkons, als traphekje en ruimteverdeler worden geplaatst om kinderen te beschermen en moeders handen vrij te maken. Tegelijkertijd kan de babybox ook in de tuin en erf als kleine speelplaats voor kinderen worden geplaatst.
  • Unieke kruiprooster: onze pinguïn box is geschikt voor kinderen, jongens en meisjes van 2 tot 10 jaar. Het pinguïnpatroon is op het oppervlak van het veiligheidsrooster van het hek getekend. Het beschermingsrooster is verdeeld in drie kleuren. Op het speelgoedbord zijn er veel speeltjes die kinderen aantrekken. Het is een uitstekend verjaardags- en kerstcadeau voor kinderen. De kinderen zullen zeer verrast zijn.